Oferta educationala

Gradinita Bucurie Mare are o oferta educationala complexa si completa care sa raspunda cerintelor si exigentelor parintilor, dar si adaptata particularitatilor fiecarui copil.

Programul educational cuprinde activitatile instructiv-educative pe domenii experientiale ce respecta programa Ministerului Educatiei:
• limba si comunicare (activitati de educarea a limbajului)
• stiinta (activitati matematice, cunoasterea mediului)
• domeniul estetic- creativ (educatie artistica-plastica, educatie muzicala)
• domeniul psihomotor ( educatie psihomotrica)
• domeniul om si societate ( activitati practice, educatie pentru societate).
In cadrul activitatilor incluse in taxa de scolarizare se respecta Curriculum-ul National, la care se adauga:

Limba engleza – Programul de studiu intensiv  al limbii engleze se desfasoara zilnic  cu profesor de limba engleza, pe nivele de varsta. Materialele didactice si softurile educationale folosite sunt achiziotionate de la editurile de specialitate: Oxford, Delta Publishing, Express Publishing, Fisher, Richmond, etc.

Limba germana – Programul de studiu al limbii germane  se desfasoara saptamanal  cu profesor de limba germana, pe nivele de varsta. Materialele didactice si softurile educationale folosite sunt achiziotionate de la editurile de specialitate.

Aerobic – Cursul de Aerobic este o forma de este o forma  de miscare , educativa si distractiva. Copiii  invata sa adopte o pozitie corecta si eleganta,  dezvolta simtul ritmic si creativitatea fara a fi ingraditi de pasii standard. Totodata, copiilor  li se formeaza deprinderi pentru un stil de viata sanatos,  sunt incurajati sa se exprime liber prin dans si miscare.Arta dramaticaCursul  de arta dramatica introduce copilul in lume prin metoda  improvizatiei si  a jocului, dezvolta  abilitatile de comunicare, intareste increderea copilului in sine si in ceilalti, dezvolta expresivitatea corporala si autocontrolul, stimuleaza creativitatea. Cursul de arta dramatica  este sustinut de actrita Nadia Dumitriu.

Sah –  Cursul de sah este mai mult decat un joc pentru copii. Caracterul atractiv si distractiv ale acestuia ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare propriile capacitati. Cautand solutii pentru situatii problematice, copilul  isi dezvolta vointa, gandirea logica,  perseverenta,  puterea de concentrare si  spiritul de independenta.